Dru elektrische haard Virtuo

Dru Virtuo 75 front uitvoering

Dru Virtuo 80/3 driezijdige uitvoering

Dru Virtuo 80/2 tweezijdige haard links open

Dru Virtuo 80/2 tweezijdige haard rechts open

Dru Virtuo 100 Evolve front haard

Dru Virtuo 100/3 Evolve driezijdige haard

Dru Virtuo 130 Evolve front haard

Dru Virtuo 130/3 Evolve driezijdige haard

Dru Virtuo 180 Evolve front haard

Dru Virtuo 180/3 Evolve driezijdige haard

DRU elektrische haarden

De elektrische inbouw-haarden van DRU zijn door het levendige vuurspel en het geluid van knisperend hout echte sfeermakers! Daarnaast zijn de Virtuo inbouwhaarden te verkrijgbaar als fronthaard, hoekhaard en driezijdige sfeerhaard, zo past er altijd een DRU Virtuo in jouw woonkamer.

DRU gashaard eruit, elektrische DRU haard erin.

De elektrische haarden van DRU zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Met deze technieken kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten vlambeelden instellen en maakt de kachel het geluid van een knisperend houtvuur. Door deze technieken is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Daarbij zijn alle haarden voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanaf de bank de haard naar uw wens kan instellen. Wat een elektrische haard zo gemakkelijk maakt, is dat de haard overal geplaatst kan worden in een ruimte met een stopcontact. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt al genieten van een gezellig vuurbeeld!

Elke DRU een behaaglijke verwarming

Naast de gezelligheid en ambiance, beschikken de elektrische haarden van DRU ook over een verwarmingsfunctie, dat voor extra sfeer zorgt. De elektrische haarden stralen maximaal 2kW uit. Dit is perfect wanneer u niet de gehele ruimte wilt verwarmen, maar de warmte wel wilt voelen als u dicht bij de haard zit.

Showroom met elektrische haarden

Elektrische sfeerhaarden en inbouwhaarden in onze showroom bekijken? Hier vindt u voordelige driezijdig 3D alternatieven. Kom en beleef de electrische haarden van Aflamo, Dimplex, Trimline Solus en Premium Napoleon haarden. Er zijn zoveel verschillende elektrische sfeerhaarden, deze kunt u het best eerst komen bekijken. Op die manier maakt u de juiste afweging bij de aankoop van een haard. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkachel of haard.

Adres haardcentrum
De Striptekenaar 34A
1336 CM  ALMERE
Openingstijden haarden en kachels winkel