Aflamo Pride Mansfield

Mooiste haardjes in het Land. Goedkope elektrische wandhaarden

Aflamo Pride Mansfield 105cm

Aflamo Pride Mansfield 128cm

Aflamo Pride Mansfield 140cm

Aflamo Pride Mansfield 166cm

Aflamo Pride Mansfield 178cm

toonzaal en experience center elektrische haard

Een elektrische haard is een grote uitgave voor de lange termijn. Dat koop je niet van een foto of video. Voorkom teleurstellingen.
Kom zien, kom beleven! Kom daarom éérst naar de Showroom van dé Expert in Almere. Alle haarden van Alle topmerken.

Aflamo Majestic Classic Black

Aflamo Majestic Premium

Aflamo Majestic Classic White

Aflamo Majestic White Premium

Aflamo Wandhaarden Malibu Series

hanghaard; sfeerhaard aan de muur

Aflamo haard kopen?

Met diverse designs zijn Aflamo haarden uitermate geschikt voor verschillende woonstijlen, zowel voor klassieke als moderne interieurs. Elektrische haarden van Aflamo zijn een toegevoegde waarde in vele woonkamers, slaapkamers, badkamers in Nederland, België, Duitsland en vele andere Europese landen.
Aflamo biedt een grote verscheidenheid aan elektrische sfeerhaarden en bio-ethanol haarden. Het merk biedt het grootste assortiment inbouw haarden, wandhaarden, schouwen en vrijstaande sfeerhaarden.
Benieuwd naar de collectie van Aflamo haarden en kachels?
Bezoek de website www.aflamo.nl

Elektrische haarden van Aflamo

De elektrische haarden van Aflamo worden naast een huiselijke omgeving, tevens veelvuldig toegepast in de zakelijke markt. Denk hierbij aan de HoReCa, zoals een restaurant en hotel. De sfeer wordt mede bepaald door een haardvuur. Een mooie en behaaglijke 'open haard' zorgt voor onderlinge verbinding en zorgt voor rust. Elektrisch vuur dat nauwelijks te onderscheiden is van een gashaard of houtkachel. Aflamo heeft op dat gebied verschillende modellen die stuk voor stuk kunnen aansluiten bij de verschillende horeca stijlen.
Maak een afspraak met de Aflamo haarden showroom.

Cinewall haarden van Aflamo

Een Cinewall is een modern tv-meubel waarin de TV wordt gecombineerd met een Aflamo elektrische haard. Een Cinewall wordt ook wel een TV-wand genoemd. Aflamo haarden zijn uitermate geschikt voor toepassing in een Cinewall. Voor elke afmeting televisie heeft Aflamo wel een bijpassende haard. Zo heeft het merk inbouwhaarden van iets meer dan een meter lang tot wel 2 meter 50.

Aflamo elektrische haarden zijn er in verschillende afmetingen, maar welk formaat past nu bij mijn televisie? In het advies overzicht hieronder ziet u welke gangbare TV formaten bij een Aflamo Cinewall-haard past.

Afmeting Aflamo Sfeerhaard Combineerbaar met TV afmeting 
106cm breed 32 - 43 Inch
126cm breed 50 - 55 inch
152cm breed 55 - 65 inch
165cm breed 65 - 70 inch
182cm breed 70 - 80 inch
254cm breed 80 - 85 inch

Configureer uw eigen Aflamo Cinewall met haard

Wilt u een Cinewall laten bouwen of heeft u vragen over een Aflamo elektrische inbouwhaard, neem dan vrijblijvend contact met Aflamo op. Of bezoek het haardcentrum in Almere Buiten. De deskundige adviseurs helpen u graag verder.

Experience Center Aflamo Haarden
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE ( Afslag Almere-Oostvaarders )
​Telefoonnummer 0515-781069

www.aflamo.nl
info@aflamo.nl