British Fires elektrische haarden afmetingen

British Fires New Forest 870

British Fires New Forest 1200

British Fires New Forest 1600

British Fires New Forest 1900

British Fires New Forest 2400

British Fires New Forest Square

British Fires New Forest 1200 TALL

British Fires Ashurst

British Fires Bramshaw

British Fires Hinton

British Fires elektrische haarden en kachels

British Fires is een toonaangevend merk in de wereld van elektrische haarden, dat zich onderscheidt door zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten. Met een focus op zowel inbouwhaarden als vrijstaande kachels, biedt het merk een breed scala aan opties voor consumenten die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als esthetiek in hun huis.

Een van de opvallende kenmerken van British Fires is het gebruik van deluxe real logs, die een levensechte vuurervaring bieden zonder de rompslomp van traditioneel houtvuur. Deze realistische vlammen, gecombineerd met de moderne technologie van elektrische verwarming, creëren een sfeervolle ambiance die perfect is voor elke ruimte.

De inbouwhaarden van British Fires zijn ontworpen om naadloos te integreren in elke woning, waardoor een strakke en eigentijdse uitstraling ontstaat. Met een scala aan maten en stijlen kunnen consumenten de perfecte haard kiezen die past bij hun interieur en ruimtebehoeften. De zwarte glazen achterwand voegt een vleugje elegantie toe en zorgt voor een prachtig contrast met de levendige vlammen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer flexibele opstelling, biedt British Fires ook een assortiment vrijstaande kachels. Deze kachels zijn niet alleen een aanvulling op het interieur, maar bieden ook de mogelijkheid om de warmte te verplaatsen naar verschillende kamers, waardoor een comfortabele omgeving door het hele huis wordt gecreëerd.

Naast hun esthetische en functionele voordelen, staan British Fires haarden ook bekend om hun energiezuinigheid en gebruiksgemak. Met eenvoudige bedieningselementen kunnen gebruikers de temperatuur en vlamhoogte moeiteloos aanpassen, terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie.

Al met al biedt British Fires een combinatie van stijl, comfort en prestaties die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende consument overtreft. Hun elektrische haarden zijn niet alleen een bron van warmte, maar ook een statement van verfijning en luxe in elke woning.

Showroom met British Fires haarden

Breng een bezoek aan ons Haard Experience Center in Almere. In onze centraal gelegen showroom kunt u een model uit de New Forest-serie brandend bekijken. De sfeer proeven en voelen, daar draait het om in onze showroom. Ontdek de alom geroemde sfeerhaarden van British Fires en kom te weten of dit de haard is die bij u en uw interieur past. In onze kachels en haarden showroom kunt u ook producten van andere fabrikanten bekijken zoals Dimplex Fires, Aflamo, Fair Fires en Trimline haarden stuk voor stuk zien branden. U bent van harte welkom in Almere

Adres haardcentrum Almere
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE BUITEN
Openingstijden Haardcentrum