Charlton en Jenrick haarden

Charlton & Jenrick iDeep 1000e

Charlton & Jenrick iDeep 1250e

Charlton & Jenrick iDeep 1500e

Charlton & Jenrick iDeep 1800e

Charlton & Jenrick iDeep 2200e

Charlton & Jenrick Fireline FX & PF

Charlton & Jenrick Alcaston

Charlton en Jenrick - Elektrische haard voor ieder moment

Een elektrische haard van Charlton & Jenrick is een perfect alternatief voor een houtkachel of gashaard. De uitgebreide mogelijkheden in zowel ontwerp als in technologie houden in dat een elektrische haard geen minder alternatief is maar een gelijkwaardige keuze in uw interieur. Charlton en Jenrick elektrische haarden produceren een behaaglijke warmte zonder dat een hoog verbruik nodig is.

Ontdek de i-Deep elektrische sfeerhaarden

De Infinity serie elektrische haarden van Charlton & Jenrick zijn voorzien van de 3D Ecoflame techniek. Waardoor alle modellen een schitterend ultrarealistisch diep reflecterend vuurbed- en vlammeneffect realiseren. Deze nieuwe serie toont een flakkerend vuurbed, heeft een 7-daagse tijdklok, een optionele luxe afwerklijst en omlijstende stemmingsverlichting om slechts enkele unieke punten te noemen.

Showroom met Charlton & Jenrick iDeep

Breng een bezoek aan ons Haard Experience Center in Almere. In onze centraal gelegen showroom kunt u een model uit de I-serie brandend bekijken. De sfeer proeven en voelen, daar draait het om in onze showroom. Ontdek de 3D Eco vlammen van de C&J sfeerhaarden en kom te weten of dit de haard is die bij u en uw interieur past. In onze kachels en haarden showroom kunt u ook producten van andere fabrikanten bekijken zoals Dimplex Fires, Aflamo, Xaralyn en Napoleon haarden stuk voor stuk zien branden. U bent van harte welkom in Almere

Adres haardcentrum Almere
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE BUITEN
Openingstijden Haardcentrum