Dimplex Revillusion haarden

Dimplex Vivente 75

Dimplex Vivente 100

Dimplex Vivente 150

Dimplex Logset 20

Dimplex elektrische haarden en kachels

Het merk Faber bestaat al sinds 1844 en is alom bekend om zijn mooie gashaarden. Het merk Faber is opgegaan in de Glen Dimplex Group, waarover hieronder meer. De haarden van Dimplex zijn praktisch in het dagelijks gebruik en hebben een prachtig design. Een haardvuur zorgt voor een focus punt in huis en geven een gevoel van behaaglijkheid. Dimplex heeft op het gebied van elektrische sfeerhaarden en 'Electric heating' een groot assortiment aan kwalitatieve haarden en kachels. Binnen Europa en zeker in Amerika heeft het bedrijf een zeer prominente positie in de markt verworven. Een 4-tal elektrische vuurtechnieken hebben hun oorsprong bij Dimplex zoals Opti-V®-, Opti-myst® en Optiflame®. De allernieuwste technologie is de Revillusion®, dit vuurbeeld is terug te vinden in de Vivente.

Vuur als onderdeel van je interieur

Vuur is een bron van inspiratie, ontspanning en verzachting - en een lagere hartslag. Vuur trekt mensen aan. Het zorgt voor meer contact en verbinding. Een knusse en comfortabele haard geeft je een gevoel van ontspanning en welzijn. Laat je door ons inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur.

Glen Dimplex

Het merk Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex. Dimplex, waaronder ook Faber haarden, maakt deel uit van de Glen Dimplex Group, een Iers familiebedrijf. Wereldwijd is de Glen Dimplex Group één van de de grootste fabrikanten van elektrische haarden en kachels én één van de grootste producenten van huishoudelijke apparaten. Op dit moment werken bij de Glen Dimplex Group circa 10.000 mensen. Een sterke en vertrouwde combinatie, met een pure oorsprong.

Dochteronderneming Glen Dimplex Benelux is gevestigd in Heerenveen (NL) en in Europa verantwoordelijk voor Dimplex en Faber haarden, Stoves & Belling kookapparatuur en Dimplex en Xpelair heating and ventilation.

Showroom met Dimplex haarden

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Dimplex elektrische haard? Misschien vindt u de Opti-Myst waterdamp haarden mooi, maar wilt u meer weten over de toepassing mogelijkheden en onderhoud van deze sfeerhaarden. Of kiest u voor de Cinewall haarden uit de Ignite of Sierra serie, maar wilt u toch de vlammen nog even bekijken? Bezoek dan de showroom van Sfeerhaardenexpert.nl in Almere. Hier vindt u de meest uitgebreide collectie met elektrische haarden en kachels van Dimplex. De adviseurs van Sfeerhaardenexpert helpen u graag op weg met het vinden van uw droomhaard.

Sfeerhaardenexpert is centraal gelegen in Almere.
De Striptekenaar 34-A
1336 CM ALMERE
OPENINGSTIJDEN bekijken ( afspraak maken niet nodig )